MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

De tuinbutler

Events

Tuinieren is meer dan groenten zaaien en oogsten. Als je éénmaal begint met tuinieren ontdek je wat er allemaal bij komt kijken. Hoe zorg je voor een goede oogst? Hoe kan je de groenten het beste verwerken? Deze en vele andere vragen worden behandeld tijdens de verschillende events gedurende het jaar. Klik hieronder voor een overzicht van events.

Boek een event

Teeltadvies

Hoe weet je wanneer je bepaalde groenten kunt zaaien en wanneer moet het geoogst worden? Waar moet je opletten bij het planten en hoe diep moet het zaadje de grond in? Al dit soort vragen vind je onder teeltadvies. Klik hieronder om een volledig overzicht te krijgen van alle planten en zaden die je kunt krijgen bij MijnStadstuin.

Bekijk het teeltadvies

Video’s

Het komende seizoen zullen we met regelmaat informatie delen aan de hand van video. Momenteel vind je hier al de video’s waarin uitleg wordt gegeven over de online tuinplanner. Binnenkort vind je hier meer video’s met nuttige informatie die betrekking hebben op tuinieren.

Bekijk video’s

Wat biedt de tuinbutler?

De Tuinbutler geeft ondersteuning en advies bij alle tuinwerkzaamheden. Je kunt de diensten van de Tuinbutler inschakelen door te mailen naar tuinbutler@mijnstadstuin.nl. De kosten hiervoor zijn € 20 per uur.

Even Voorstellen

robin

Robin

Robin is de initiatiefnemer en bedenker van MijnStadstuin. Ben je benieuwd naar de visie van MijnStadstuin of heb je zelf ideeën die je graag wilt delen, neem dan contact op met Robin.

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je