MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Kwekerij Wiering

image2image3

Kwekerij Wiering
Kwekerij Wiering is een kleinschalige kwekerij waar je een ruime keuze hebt in niet woekerende bamboes (Fargesia soorten), siergrassen, vaste tuinplanten en tuinkruiden in potten. Er wordt een zo divers mogelijk assortiment planten aangeboden die winterhard zijn, aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders en verschillen in bloeitijd en standplaatsen.

Ook voor vragen en advies kan je bij Paul terecht. Door zijn jarenlange ervaring in tuin- en plantsoenonderhoud weet hij precies wat een plant nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Uit idealisme en overtuiging kweekt hij de planten op biologische en ecologische wijze. De planten worden daar sterker van, slaan veel beter aan in tuinen en het milieu wordt zo min mogelijk belast. Zo kweekt hij de planten op in biologische potgrond van Bio-kultura en worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. De gangbare kwekerijen jagen met kunstmest de planten uit de grond en maken ze daarmee kwetsbaar voor ziekten (luis, schimmel, etc.).

De kwekerij is vaste leverancier van Bio-kultura potgrond, tuinaarde en bemeste compost in 40l zakken.

In het voorjaar kan er een keuze worden gemaakt uit biologische dahliaknollen en in het najaar uit biologische bloembollen van Natural Bulbs.

Meer informatie is te vinden op www.kwekerijwiering.nl. Voor vragen kan een e-mail worden gestuurd naar info@kwekerijwiering.nl


image1

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je