MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Plan de perfecte tuin

Plan uw perfecte tuin

De Beste Manier Om Je Moestuin te plannen

planner1Onze TuinPlanner maakt het heel gemakkelijk om je zaaibedden te tekenen, planten toe te voegen en ze rond te bewegen om tot het perfecte ontwerp te komen. Zowel metrische eenheden als feet/inches worden ondersteund en elke vorm van de tuin kan worden gecreëerd.

Of je nou in traditionele rijen wilt planten, verhoogde bedden hebt of Square Foot Gardening gebruikt, de TuinPlanner past zich gemakkelijk aan jou stijl van tuinieren aan.

Produceer Het Perfecte Teeltplan

planner2
De TuinPlanner bevat meer dan 180 soorten groenten, kruiden en fruit en gedetailleerde plant informatie is met één muisklik beschikbaar. Terwijl je nieuwe planten toevoegt, wordt de ruimte die ze nodig hebben duidelijk aangetoond door het gekleurde gebied rond elke plant en berekent de TuinPlanner automatisch hoeveel planten zullen passen in een bepaald gebied.
Vruchtwisseling toepassen is makkelijker dan ooit, omdat de TuinPlanner je waarschuwt waar je beter een gewas niet kan plaatsen, op basis van je ontwerp in voorgaande jaren.

planner3De TuinPlanner past zich aan naar jouw omgeving, door gebruik te maken van onze database van meer dan 5000 weerstations. Print je persoonlijke plant grafiek die laat zien hoeveel planten je van elk gewas nodig hebt en wanneer deze te zaaien, planten en oogsten.

Twee keer per maand stuurt de TuinPlanner een herinnering per e-mail, over welke planten uit je ontwerp gezaaid, uitgeplant of geoogst kunnen worden.

Eenvoudig maar krachtig

planner4De TuinPlanner is zowel makkelijk te gebruiken als flexibel. Organiseer welke planten elkaar zullen opvolgen door gebruik te maken van de successie functie en zie hoe je tuin eruit zal zien in elke maand van het jaar. Aangepaste rassen kunnen worden toegevoegd met hun eigen afstanden en plant data.
Zoals bij een tuin dagboek, kunt u notities toe te voegen aan uw planten en ontwerpen om bij te houden hoe ze groeien.

Makkelijk te gebruiken

De TuinPlanner werkt net zoals software waar je al vertrouwd mee bent, waaronder functies zoals ongedaan maken, kopiëren en plakken. Ingebouwde instructievideo’s laten je precies zien wat je moet weten om het meeste uit de software te halen.

Je hoeft niets te installeren, aangezien de meeste computers de vereiste Abode Flash Player plug-in al hebben.

De Tuin Planner is 30 dagen gratis te gebruiken – ruim de tijd om je hele tuin ontwerp te maken. Het opzetten van je TuinPlanner account is eenvoudig, er zijn geen credit card gegevens nodig en er is geen verplichting om je na de proefperiode te abonneren. Als je de software nuttig vindt en langer dan 30 dagen wilt gebruiken, kost een jaarabonnement slechts €18,-
Start de Tuinplanner

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je