MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Je Eigen Stadstuin

Basic

Het basispakket is ideaal voor tuinders die veel zelf willen doen in de tuin. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50 vierkante meter. Tijdens het tuinieren kun je gebruik maken van al het tuingereedschap, de watervoorziening en de kantine.

50 m2 moestuin kost € 425,- per jaar
of  € 450,- per jaar als er als er wordt betaald in termijnen

Basic plus

Heb je iets minder tijd om de tuin geheel zelf te verzorgen, dan is het basis plus pakket ideaal voor jou. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50 m2. Het pakket is gelijk aan het basispakket, maar met 2 Tuinbutler uren per maand inbegrepen voor een periode van 8 maanden. De Tuinbutler kan je helpen bij alle tuin gerelateerde zaken, en helpt je gedurende het seizoen om er een succesvol jaar van te maken.

50m2 moestuin kost € 650,- per jaar
of  € 675,- per jaar als er als er wordt betaald in termijnen

Full service

Bij de full service tuin hoef je helemaal niets te doen, behalve (mede) bepalen wat je wilt laten groeien. De kosten hiervan zijn € 2.100,- per jaar voor 50m2 moestuin. Neem contact op via info@mijnstadstuin.nl om de mogelijkheden te bespreken! 

 • De aanmeldkosten zijn eenmalig €35,-.
 • Wil je meteen aan de slag? Wij maken de tuin wortelarm en brengen compost aan voor €115,-
 • Wanneer je buiten het pakket gebruik wilt maken van de diensten van de TuinButler dan is dat mogelijk. De kosten zijn € 25,- per uur.
 • Er is biologische compost aanwezig ter verkoop. Tuingereedschap is gratis te gebruiken.
 • Wij vragen een borg van €250,-.
 
 Inschrijf formulier
 

  Naam

  Email

  Telefoon

  Ik wil een graag moestuinabonnement.

  Ja, ik ga tevens akkoord met de algemene voorwaarden

  Het moestuinabonnement is een jaarabonnement van 1 april tot 1 april het jaar erop. Je betaalt je abonnement vooruit of in termijnen. Je geeft met de inschrijving aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en huisregels. Na je reservering volgt het uitzoeken of toewijzen van een moestuinlocatie en een abonnement met factuur. Check bij vragen altijd eerst onze FAQ alvorens ons te mailen op info@mijnstadstuin.nl

  Verbouw je eigen groenten, wij helpen je