MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Je Eigen Stadstuin

Basic

Het basispakket is ideaal voor tuinders die veel zelf willen doen in de tuin. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50, 100 of 150 vierkante meter. Tijdens het tuinieren kun je gebruik maken van al het tuingereedschap, de watervoorziening en de kantine. Ook een jaarlicentie voor de StadstuinPlanner is inbegrepen. De grond is gedraineerd en wordt elk jaar ‘teeltklaar’ opgeleverd.huis

Basic plus

Heb je iets minder tijd om de tuin geheel zelf te verzorgen, dan is het basis plus pakket ideaal voor jou. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50, 100 of 150 vierkante meter. Het pakket is gelijk aan het basispakket, maar met 2 Tuinbutler uren per maand inbegrepen. De Tuinbutler kan je helpen bij alle tuin gerelateerde zaken, en helpt je gedurende het seizoen om er een succesvol jaar van te maken.
huis

Full service

Het full service abonnement kost vanaf 1000 euro op jaarbasis. Je hoeft dan helemaal niets te doen, behalve (mede) bepalen wat je wilt laten groeien. Neem contact op met de Tuinbutlers voor meer informatie.

  • Wanneer je buiten het pakket gebruik wilt maken van de diensten van de TuinButler dan is dat mogelijk. De kosten zijn € 20,- p/u.
  • Bij alle pakketten is een abonnement voor de online tuinplanner inbegrepen.
  • Naast opgekweekte plantjes, ppotgoed en zaden zijn er ook houtsnippers, div. compost en overig tuinmateriaal beschikbaar.

 

 Inschrijf formulier

Ja, ik wil graag een stadstuin abonnement

Naam

Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Email

Telefoonnummer

Tuin Omvang


Abonnement vorm


Betalingswijze


Uw prijs wordt:

Ik ga tevens akkoord met de algemene voorwaarden en het reglement van MijnStadstuin

Het moestuinabonnement is een jaarabonnement van 1 april tot 1 april het jaar erop. Je betaalt je abonnement vooruit. Je geeft met de inschrijving aan akkoord te gaan met de abonnementsvoorwaarden en dat je het reglement van MijnStadstuin begrepen hebt. Je kan kiezen om het jaarbedrag in één keer te voldoen, dan krijg je 5% korting. Je kunt ook per maand betalen, dan maak je voor de 1e van de maand het maandbedrag over. Na je reservering volgt een moestuinlocatie en een abonnement met factuur.

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je