MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Je Eigen Stadstuin

Basic

Het basispakket is ideaal voor tuinders die veel zelf willen doen in de tuin. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50, 100 of 150 vierkante meter. Tijdens het tuinieren kun je gebruik maken van al het tuingereedschap, de watervoorziening en de kantine.

€399,- per jaar
of 6 termijnen van €70,- (=€420,-)
per 50m2

Basic plus

Heb je iets minder tijd om de tuin geheel zelf te verzorgen, dan is het basis plus pakket ideaal voor jou. Je krijgt bij dit pakket een eigen tuin van 50, 100 of 150 vierkante meter. Het pakket is gelijk aan het basispakket, maar met 2 Tuinbutler uren per maand inbegrepen. De Tuinbutler kan je helpen bij alle tuin gerelateerde zaken, en helpt je gedurende het seizoen om er een succesvol jaar van te maken.

€ 520,- per jaar
of 6 termijnen van €90,- (=€540,-)
per 50m2

Full service

Bij de full service tuin hoef je helemaal niets te doen, behalve (mede) bepalen wat je wilt laten groeien. De kosten hiervan worden in overleg bepaald. Mail naar info@mijnstadstuin.nl voor meer informatie.

  • De aanmeldkosten zijn eenmalig €65,-.
  • Wil je meteen aan de slag? Wij maken de tuin wortelarm en brengen compost aan voor €115,-
  • Wanneer je buiten het pakket gebruik wilt maken van de diensten van de TuinButler dan is dat mogelijk. De kosten zijn € 20,- p/u.
  • Naast opgekweekte plantjes, potgoed en zaden zijn er ook houtsnippers, div. compost en overig tuinmateriaal beschikbaar.

 

 Inschrijf formulier

Naam

Email

Telefoon:

Ik wil een graag moestuinabonnement.

 Ja, ik ga tevens akkoord met de algemene voorwaarden

Het moestuinabonnement is een jaarabonnement van 1 april tot 1 april het jaar erop. Je betaalt je abonnement vooruit of in 6 termijnen. Je geeft met de inschrijving aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en huisregels. Na je reservering volgt het uitzoeken of toewijzen van een moestuinlocatie en een abonnement met factuur. Check bij vragen altijd eerst onze FAQ alvorens ons te mailen op info@mijnstadstuin.nl

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je