MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Rondleiding

BOEK EEN TOUR OM MEER TE LEREN OVER MIJN STADSTUIN!

We leven in een tijd waarin we met zijn allen zoeken naar de best mogelijke oplossingen voor klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit. Zoals bekend moeten we onze CO2 uitstoot drastisch verminderen en de biodiversiteit regenereren willen we onze planeet leefbaar houden voor toekomstige generaties. Daarnaast hebben we te maken met een groeiende wereldbevolking en daarmee een alsmaar groeiende vraag naar voedsel. Ons huidige voedselproductie systeem is helaas verantwoordelijk voor een groot aandeel (één vijfde!) van de uitstoot die onze atmosfeer opwarmt en zorgt daarnaast voor uitputting van de bodem en het rijke leven wat zich daarin bevindt. De voedingswaarde van onze gewassen staat daarmee onder druk.

Kortom, we hebben steeds minder ruimte waarop we steeds meer kwalitatief hoogwaardig voedsel moeten verbouwen en het is zaak dat dat op een duurzame, regeneratieve manier gebeurt.

Op dit cruciale snijvlak van onze tijd opereert MijnStadstuin als een plek waar lokale regeneratieve en/of circulaire initiatieven rond voedselproductie de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot een succesvol concept voor onze toekomst. Op onze vier hectare onder de rook van Amsterdam laten wij heel graag zien hoe we dit precies doen. Daarom  verzorgen wij rondleidingen van 60 minuten voor groepen tot 20 personen. Het geld wat we daarmee verdienen wordt bovendien aangewend om deze bruisende, pionierende plek in leven te houden. Kom dus vooral langs!

Tarieven
 250,- euro ex BTW voor bedrijven & commerciële partijen

150,- euro ex. BTW voor scholen, stichtingen, verenigingen en andere non-profit organisaties. (Voor boekingen in het weekend rekenen we het commerciële tarief)


Neem bij interesse contact op via info@mijnstadstuin.nl,
doe dit op tijd want de vraag naar rondleidingen is momenteel groot!

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je