MijnStadstuin


Verbouw je eigen groenten, wij helpen je

Tuinplanner

Tuin Inspiratie: Bekijk Ontwerpen Van Andere Tuinders

Plan de perfecte tuin

Plan je perfecte tuin met de TuinPlanner. Deze bevat meer dan 180 soorten groenten, kruiden en fruit en gedetailleerde plant informatie is met een muisklik beschikbaar. Terwijl je nieuwe planten toevoegt, wordt de ruimte die ze nodig hebben duidelijk aangetoond door het gekleurde gebied rond elke plant en berekent de TuinPlanner automatisch hoeveel planten zullen passen in een bepaald gebied.

Ga naar plan de perfecte tuin

Start de tuinplanner

De TuinPlanner is de ideale tool om heel gemakkelijk zaaibedden te tekenen, planten toe te voegen en ze rond te bewegen om tot het perfecte ontwerp te komen. Zowel metrische eenheden als feet/inches worden ondersteund en elke vorm van de tuin kan worden gecreƫerd. Of je nou in traditionele rijen wilt planten, verhoogde bedden hebt of Square Foot Gardening gebruikt, de TuinPlanner past zich gemakkelijk aan jouw stijl van tuinieren aan.

Start de Tuinplanner

Praktische informatie

Hoe start je een gratis proefabonnement? Hoe kan ik betalen? Moet ik specifieke software installeren? Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Voor al deze informatie klik je op de onderstaande link.

Ga naar Praktische informatie

Verbouw je eigen groenten, wij helpen je